Wanden laten spuiten ?

Wil jij de wanden laten spuiten in jouw woning of bedrijfspand? Goede keuze! Maar weet je niet waar je moet beginnen? Bij Vakspuiters in Apeldoorn ben je aan het goede adres! Wij steken graag onze handen uit de mouwen voor jouw schilderklus.

Jaar ervaring
0
Tevreden klanten
0 +
Liter verf bespaart
0 +
Anita en Klaas uit Apeldoorn
Lees verder
Via via kwamen we terecht bij Vakspuiters.nl, we hoorden goede verhalen. Het eindresultaat is geweldig. We alles goed gecontroleerd maar niets tegengekomen waar we niet tevreden mee zijn. Heel erg bedankt!
F uit Lelystad
Lees verder
Geweldig! Want een fijne service en super strakke muren en plafonds in ons nieuwe huis.
Jan uit Beekbergen
Lees verder
Wat wij erg fijn vonden was de fijne communicatie tijdens het gehele traject. Komen hun afspraken na en zijn prettig in de omgang.
Vorige
Volgende

Waarom latex laten spuiten ?

Er wordt vaak voor latex spuiten gekozen omdat het vele malen sneller gaat dat het normaal rollen van wanden en plafonds. Ook breng je met latexspuiten meer laagdikte aan waardoor het een betere dekking heeft. Plus latexspuiten is baanloos en veel egaler dan rollen.

Voordelen van latex spuiten:

In 4 stappen naar strakke wanden en plafonds!

1

Prijsindicatie en offerte

2

Afspraak inplannen

3

Start werkzaamheden

4

Strakke wanden en plafonds

Benieuwd naar de kosten ?

Vraag snel en helemaal gratis een prijsindicatie aan

Waarom spuitwerk wanden uit laten besteden?

Waarom het een goed idee is om het spuitwerk van wanden uit te laten besteden? Allereerst, het is vakwerk! Bij Vakspuiters zijn we dagelijks bezig met het verfspuiten van wanden en plafonds waardoor wij goed zijn in wat we doen. Kies je ervoor om het uit te laten besteden? Goede keuze want dan hoef je zelf niet in de weer met verfpotten, rollers, kwasten en afdekmateriaal. Het kost ontzettend veel tijd om het zelf te doen op de traditionele manier. Er gaat vooral veel tijd zitten in de voorbereidingen en het schoonmaken nadien. Bovendien is het rollen arbeidsintensief werk. Spuiten is een stuk sneller dan sauzen met een roller, het geeft een strakker resultaat zonder strepen of pluisjes en het is minder arbeidsintensief. Win-win-win!

Wanden laten spuiten door Vakspuiters in Apeldoorn? Je kunt bij ons terecht voor vrijwel iedere schilderklus als het gaat om binnen schilderwerk. Heb je een nieuw huis gekocht en wil je alle wanden wit schilderen? Of wil je jouw kantoorruimte een andere frisse look geven? Neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren je graag over alle mogelijkheden! Van de verschillende spuittechnieken tot aan de juiste kleurkeuze.

Wanden laten spuiten uitbesteden: hoe werkt het?

Goede voorbereiding is het halve werk. Voordat de schilder begint aan de klus worden er een aantal voorzorgsmaatregelen getroffen. Denk aan: het afplakken van de kozijnen, stopcontacten, de vloer, deuren, het plafond en eventuele meubels in de ruimte. Zo voorkom je dat de verf op plekken belandt waar je het niet wilt hebben.

Na de voorbereiding kan de schilder aan de slag! De verf wordt met een verfspuit aangebracht op de wanden. Doordat de verf onder hoge druk wordt verneveld door de verfspuit is het eindresultaat altijd strak en zonder strepen. Voor een optimale dekking brengt de schilder nog een extra laag aan op de muur. Als de klus is geklaard, laat de schilder de ruimte uiteraard weer netjes opgeruimd achter en kan de klant genieten van het mooie resultaat.

Muren spuiten kosten

Wil je de wanden laten spuiten door Vakspuiters in Apeldoorn? En ben je benieuwd naar de kosten hiervan? Het berekenen van deze kosten is erg lastig voor ons, dit is volledig afhankelijk van de status van de wanden, het aantal vierkante meters en de gewenste afwerking. Je kunt het beste een offerte op maat laten maken door ons voor een goede prijsindicatie. Hierbij houden wij uiteraard rekening met jouw wensen. Vraag nu een offerte aan!