Schildersbedrijf Nijmegen .

Op zoek naar een schildersbedrijf Nijmegen en omgeving? Zoek niet verder, want Vakspuiters is dé partij die jij nodig hebt. Met een gedreven team aan ervaren schilders en stukadoors heb je alle expertise onder één dak.
Jaar ervaring
0
Tevreden klanten
0 +
Liter verf bespaart
0 +
Anita en Klaas uit Apeldoorn
Lees verder
Via via kwamen we terecht bij Vakspuiters.nl, we hoorden goede verhalen. Het eindresultaat is geweldig. We alles goed gecontroleerd maar niets tegengekomen waar we niet tevreden mee zijn. Heel erg bedankt!
F uit Lelystad
Lees verder
Geweldig! Want een fijne service en super strakke muren en plafonds in ons nieuwe huis.
Jan uit Beekbergen
Lees verder
Wat wij erg fijn vonden was de fijne communicatie tijdens het gehele traject. Komen hun afspraken na en zijn prettig in de omgang.
Vorige
Volgende

Waarom latex laten spuiten ?

Er wordt vaak voor latex spuiten gekozen omdat het vele malen sneller gaat dat het normaal rollen van wanden en plafonds. Ook breng je met latexspuiten meer laagdikte aan waardoor het een betere dekking heeft. Plus latexspuiten is baanloos en veel egaler dan rollen.

Voordelen van latex spuiten:

In 4 stappen naar strakke wanden en plafonds!

1

Prijsindicatie en offerte

2

Afspraak inplannen

3

Start werkzaamheden

4

Strakke wanden en plafonds

Benieuwd naar de kosten ?

Vraag snel en helemaal gratis een prijsindicatie aan

Zo houden wij de lijntjes kort en kunnen we ontzettend veel voor jouw verbouwing betekenen. Je hebt immers contact met slechts één partij voor al het stucwerk en schilderwerk, zodat de basis direct goed gelegd wordt.

Schildersbedrijf Nijmegen

In de omgeving van Nijmegen zijn er veel schilderbedrijven te vinden. Dat moet ook, want er is een hoop werk te doen. Waarom je bij Vakspuiters moet zijn voor jouw schilderklus? Daar zijn meerdere redenen voor. Onze schilders werken snel en vakkundig. Voordat we aan de slag gaan, evalueren we de staat van de wanden en plafonds. We geven advies en voeren de klus zodanig uit dat het mooiste resultaat wordt behaald. Het spuiten van wanden en plafonds is onze specialiteit en dat zie je aan het resultaat. Verfspuiten is strakker en sneller dan rollen, waardoor de klus geklaard is voordat je het door hebt.

Latex spuiten

Bij Vakspuiters blijven we ons continu vernieuwen en ontwikkelen. Dat betekent niet dat we meegaan met alle trends, maar dat we constant kijken naar mogelijkheden om te verbeteren. We kunnen wanden en plafonds daarom ook met latex spuiten, wat een stuk sneller gaat dan met de traditionele verfroller. Het spuiten van latex zorgt voor een egale afwerking, omdat je geen verfstrepen krijgt met deze techniek. Daarnaast is het ook nog eens goedkoper vanwege de tijdswinst en mindere arbeidsintensiviteit. Wil je meer weten over spuiten van latex? Neem gelijk contact met ons op en we vertellen je alle mogelijkheden.

Binnen schilderwerk

Heb je een paar wanden die geschilderd moeten worden of kan het plafond wel een opfrisser gebruiken? Het maakt ons niet uit wat voor schilderklus je voor ons hebt. Vertel ons alles over je wensen en benodigdheden en wij gaan direct voor jou aan de slag!

Heb jij een specifieke schilderklus en zoek je een schildersbedrijf in Nijmegen en omgeving? Vakspuiters schiet je graag te hulp. Je kunt direct een offerte aanvragen en we maken een duidelijke indicatie van de kosten voor het verfspuiten van jouw klus.

Vakspuiters is naast Apeldoorn en Nijmegen ook actief in andere plaatsen in Gelderland.