Plafond laten spuiten ?

Plafond laten spuiten van jouw woning? Of het plafond laten spuiten van een bedrijfspand? Dan zit je bij Vakspuiters in Apeldoorn goed. Wij pakken jouw klus met beide handen aan!

Jaar ervaring
0
Tevreden klanten
0 +
Liter verf bespaart
0 +
Anita en Klaas uit Apeldoorn
Lees verder
Via via kwamen we terecht bij Vakspuiters.nl, we hoorden goede verhalen. Het eindresultaat is geweldig. We alles goed gecontroleerd maar niets tegengekomen waar we niet tevreden mee zijn. Heel erg bedankt!
F uit Lelystad
Lees verder
Geweldig! Want een fijne service en super strakke muren en plafonds in ons nieuwe huis.
Jan uit Beekbergen
Lees verder
Wat wij erg fijn vonden was de fijne communicatie tijdens het gehele traject. Komen hun afspraken na en zijn prettig in de omgang.
Vorige
Volgende

Waarom latex laten spuiten ?

Er wordt vaak voor latex spuiten gekozen omdat het vele malen sneller gaat dat het normaal rollen van wanden en plafonds. Ook breng je met latexspuiten meer laagdikte aan waardoor het een betere dekking heeft. Plus latexspuiten is baanloos en veel egaler dan rollen.

Voordelen van latex spuiten:

In 4 stappen naar strakke wanden en plafonds!

1

Prijsindicatie en offerte

2

Afspraak inplannen

3

Start werkzaamheden

4

Strakke wanden en plafonds

Benieuwd naar de kosten ?

Vraag snel en helemaal gratis een prijsindicatie aan

Voordelen plafond laten spuiten

Spuitwerk is vakwerk en niet voor iedereen weggelegd. Wij zijn bij Vakspuiters dagelijks bezig met het spuitwerk van plafonds en muren. Het is voor ons dagelijkse routine waardoor wij goed zijn in wat we doen. Bovendien heeft een plafond laten spuiten door Vakspuiters in Apeldoorn verschillende voordelen:

  • Je bent verzekerd van kwaliteit. Er wordt gegarandeerd goed werk opgeleverd.
  • Het kost minder tijd dan een plafond zelf schilderen of laten schilderen op de traditionele wijze;
  • Je hoeft zelf geen voorbereidingen te treffen en dure materiaal aan te schaffen;
  • Spuitwerk geeft in tegenstelling tot schilderen een mooi glad en strak resultaat zonder strepen of pluisjes;
  • Je hoeft zelf geen arbeidsintensief werk uit te voeren;
  • Als het werk is uitgevoerd hoef je niet zelf op te ruimen en schoon te maken, het schilderwerk wordt netjes voor je opgeleverd.

Spuitwerk van plafonds: hoe werkt het?

Om een goed resultaat te kunnen leveren is goede voorbereiding heel belangrijk. De schilder zorgt ervoor dat alle kozijnen, stopcontacten, deuren, muren en eventuele meubels worden afgedekt met plasticfolie. Het afplakken kost in veel gevallen het meeste tijd. Om ervoor te zorgen dat de verf goed hecht aan het plafond wordt het plafond ook ontvet.

Zijn alle voorbereidingen goed uitgevoerd? Dan kan het echte werk beginnen. Meestal begint de schilder met het spuiten van de buitenste rand van het plafond, vervolgens werkt de schilder steeds verder naar het midden toe. Om het beste resultaat te krijgen wordt het plafond twee keer gespoten. De twee lagen zorgen ervoor dat het spuitwerk beter dekt en langer meegaat.

Ben je op zoek naar een schildersbedrijf in Apeldoorn voor strak binnen schilderwerk? Wanden of plafond laten spuiten door Vakspuiters in Apeldoorn! Je kunt bij ons terecht voor vrijwel iedere schilderklus. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Van een plafond laten spuiten in je nieuwe woning tot het opnieuw wit maken van het plafond in een bedrijfspand. Wij kunnen het allemaal.

Duurzaam spuitwerk plafond

Duurzaam spuitwerk, plafonds laten spuiten is een duurzame investering. Bij Vakspuiters werken we uitsluitend met goede kwaliteit verf. Daardoor gaat het spuitwerk langer mee en is het duurzaam in onderhoud, je zult er lang plezier van hebben. De verf wordt door middel van een verfpuit verneveld waardoor je de hoeveelheid verf goed kunt reguleren, zo wordt er niet onnodig verf verspild.

Kosten plafond spuiten

Ben jij overtuigd en wil jij door Vakspuiters het plafond laten spuiten van jouw woning of bedrijfspand? Ben je alleen nog benieuwd naar de kosten hiervan? Dat snappen wij! De kosten zijn geheel afhankelijk van de status van de plafonds, het aantal vierkante meters dat gespoten moet worden en het soort afwerking. Een exacte prijsindicatie geven is dan ook lastig. Geef je wensen aan ons door en wij maken graag een offerte op maat voor je. Vraag direct een offerte aan!