Stukadoor Apeldoorn .

Stukadoor uit Apeldoorn nodig om jouw muren te beschermen of verfraaien met stucwerk? Bij Vakspuiters ben je aan het juiste adres, want naast sauzen en verfspuiten kunnen we jouw wanden en plafonds ook stucen.

Jaar ervaring
0
Tevreden klanten
0 +
Liter verf bespaart
0 +
Anita en Klaas uit Apeldoorn
Lees verder
Via via kwamen we terecht bij Vakspuiters.nl, we hoorden goede verhalen. Het eindresultaat is geweldig. We alles goed gecontroleerd maar niets tegengekomen waar we niet tevreden mee zijn. Heel erg bedankt!
F uit Lelystad
Lees verder
Geweldig! Want een fijne service en super strakke muren en plafonds in ons nieuwe huis.
Jan uit Beekbergen
Lees verder
Wat wij erg fijn vonden was de fijne communicatie tijdens het gehele traject. Komen hun afspraken na en zijn prettig in de omgang.
Vorige
Volgende

Strak stucwerk op muren en plafond ?

Er wordt vaak voor latex spuiten gekozen omdat het vele malen sneller gaat dat het normaal rollen van wanden en plafonds. Ook breng je met latexspuiten meer laagdikte aan waardoor het een betere dekking heeft. Plus latexspuiten is baanloos en veel egaler dan rollen.

Voordelen stucen:

Stucadoor

In 4 stappen naar strakke wanden en plafond!

1

Prijsindictie en offerte

2

Afspraak inplannen

3

Start werkzaamheden

4

Strakke wanden en plafond

Benieuwd naar de kosten ?

Vraag snel en helemaal gratis een prijsindicatie aan

Soms heeft een woning niet veel verbouwing nodig, maar kun je de uitstraling door nieuw stucwerk al flink opkrikken. Wanden en plafonds zijn en enorm groot onderdeel van de uitstraling van jouw woning. Met wat extra bescherming en verfraaiing kun je hier een flinke slag in slaan.

Stukadoor Apeldoorn: totaalpakket

Wil je graag een totaalpakket waarbij we niet alleen komen stucen, maar de wanden en plafonds ook direct netjes afwerken? Je hebt hier niet een apart stukadoorsbedrijf uit Apeldoorn naast een schildersbedrijf voor nodig. Je hoeft enkel Vakspuiters in te schakelen om alle klussen uit te voeren. Doordat wij alle expertise onder één dak hebben, kunnen we ervoor zorgen dat jouw wanden of plafond binnen aanzienlijke tijd gerepareerd, verfraaid en geschilderd kunnen worden.

Kosten stukadoorsbedrijf Apeldoorn

Je wilt je muren, plafonds en gevels netjes laten afwerken met stucwerk. Wat gaat dit precies kosten? We raden je aan om niet zelf aan de slag te gaan met stucwerk, omdat dit een zeer intensieve klus is en veel precisie vraagt. Al kun je nog zo secuur schilderen, je krijgt nooit een egaal resultaat wanneer een wand niet goed gestuct is. We helpen je graag met het aanbrengen van kwalitatief stucwerk, zodat jij hier jarenlang van kunt genieten.

We komen de situatie eerst graag beoordelen voordat we met jouw woning aan de slag gaan. Om toch een prijsindicatie te krijgen kun je van tevoren een offerte opvragen, waarin je de staat van de wanden en de oppervlakte in meters aangeeft. Op basis hiervan kunnen we een goede indicatie van de kosten voor jou geven. Uiteraard gaan wij pas na jouw akkoord aan de slag om het mooiste resultaat te verkrijgen.

Voordelen van stucen

Het stucen van jouw wanden en plafonds heeft meerdere voordelen. We zetten ze graag op een rijtje.

  • Nette afwerking en egaal resultaat
  • Oppervlakte wordt minder zuigend; je hebt minder verf nodig
  • Muren worden waterpas gemaakt
  • Stucwerk werkt brandvertragend
  • Een net afgewerkte woning wordt sneller verkocht
 

Vakspuiters is naast Apeldoorn ook actief in andere plaatsen in Gelderland.