Schildersbedrijf Barneveld ?

Ben je op zoek naar een vakkundig schildersbedrijf in Barneveld? Zoek dan niet verder! Bij Vakspuiters kun je terecht voor iedere schilderklus. Wij zijn hét schildersbedrijf voor zowel woningen als bedrijfspanden.

Jaar ervaring
0
Tevreden klanten
0 +
Liter verf bespaart
0 +
Anita en Klaas uit Apeldoorn
Lees verder
Via via kwamen we terecht bij Vakspuiters.nl, we hoorden goede verhalen. Het eindresultaat is geweldig. We alles goed gecontroleerd maar niets tegengekomen waar we niet tevreden mee zijn. Heel erg bedankt!
F uit Lelystad
Lees verder
Geweldig! Want een fijne service en super strakke muren en plafonds in ons nieuwe huis.
Jan uit Beekbergen
Lees verder
Wat wij erg fijn vonden was de fijne communicatie tijdens het gehele traject. Komen hun afspraken na en zijn prettig in de omgang.
Vorige
Volgende

Waarom latex laten spuiten ?

Er wordt vaak voor latex spuiten gekozen omdat het vele malen sneller gaat dat het normaal rollen van wanden en plafonds. Ook breng je met latexspuiten meer laagdikte aan waardoor het een betere dekking heeft. Plus latexspuiten is baanloos en veel egaler dan rollen.

Voordelen van latex spuiten:

In 4 stappen naar strakke wanden en plafonds!

1

Prijsindicatie en offerte

2

Afspraak inplannen

3

Start werkzaamheden

4

Strakke wanden en plafonds

Benieuwd naar de kosten ?

Vraag snel en helemaal gratis een prijsindicatie aan

Zelf schilderen of uit laten besteden?

Wist je dat goed uitgevoerd binnen schilderwerk niet alleen impact heeft op de uitstraling van een ruimte? Het zorgt ook voor bescherming tegen slijtage, vocht en schimmels in de woning. Daarom is het heel belangrijk dat het schilderwerk goed wordt uitgevoerd. Zelf de wanden en plafonds in jouw woning of bedrijfspand schilderen is een tijdrovende en arbeidsintensieve klus. Je moet de juiste materialen in huis hebben, alles van tevoren goed afdekken met plastic, beschikken over enige ervaring om een strak eindresultaat te kunnen leveren én alles goed schoonmaken nadien. Kleine oppervlakten zelf schilderen is nog goed te doen. Maar grote oppervlakten wordt al lastiger. Bovendien wil je dan ook dat het allemaal goed geschilderd wordt.

Schilderwerk uitbesteden aan een schildersbedrijf in Barneveld of omstreken? Dat is een verstandige keuze! Bij Vakspuiters kiezen we ervoor om de wanden en plafonds te spuiten met een spuitapparaat. Hierbij wordt de verf door het apparaat onder hoge druk verneveld over het gewenste oppervlak.

Hoe wij te werk gaan? Allereerst worden alle omliggende oppervlakten en objecten zorgvuldig afgedekt met tape en plastic. Na de voorbereidingen kan het echte werk beginnen. Als de plafonds en muren allebei gespoten moeten worden beginnen we met de plafonds. Hierbij werken we van buiten naar binnen. Daarna gaan we verder met het spuiten van de muren. Meestal worden wanden en plafonds twee keer gespoten voor een maximale dekking. Uiteraard zorgt de schilder ervoor dat de woning of het bedrijfspand na het spuitwerk weer netjes wordt opgeleverd.

Schilderen of spuiten?

Waarom wij bij Vakspuiters niet schilderen met rollers en kwasten? Simpelweg omdat spuitwerk een veel strakker en gladder eindresultaat levert. Geen zichtbare aanzet van rollers, geen strepen en geen pluisjes. Bovendien kost sauzen op de traditionele manier veel meer tijd, geld en het is heel arbeidsintensief werk.

Daarnaast is spuitwerk duurzaam. De verf die wij gebruiken tijdens de schilderklussen is van goede kwaliteit. We vinden het belangrijk dat onze klanten lang plezier hebben van het schilderwerk dat wij leveren en dat het duurzaam is in onderhoud. De verf wordt door een spuitapparaat verneveld waardoor je zelf goed kunt reguleren hoeveel verf je nodig hebt. Zo voorkomen we dat er onnodig verf wordt verspild.

Offerte aanvragen voor iedere gewenste schilderklus!

Op zoek naar de juiste schilder in Barneveld of omstreken voor jouw klus? En wil je graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op. We informeren je graag over onze spuittechnieken, verfkleuren, materialen en meer. Wil je weten wat de kosten zijn voor jouw schilderklus? Vraag bij ons een offerte aan! Dan geven we je een goede prijsindicatie. Zo kan jij uiteindelijk de prijzen vergelijken en een beslissing maken. Onze vakmensen komen graag bij jou langs!

Vakspuiters in Apeldoorn is naast Apeldoorn en Barneveld ook actief in andere plaatsen in Gelderland.