Renovlies of glasvlies ?

Op zoek naar een duurzame en effectieve manier om je wanden een strakke en naadloze uitstraling te geven? Bij Vakspuiters zijn we experts in het aanbrengen van renovlies en glasvlies. Voor meer informatie en een vrijblijvende offerte, neem vandaag nog contact met ons op!

Jaar ervaring
0
Tevreden klanten
0 +
Liter verf bespaart
0 +
Anita en Klaas uit Apeldoorn
Lees verder
Via via kwamen we terecht bij Vakspuiters.nl, we hoorden goede verhalen. Het eindresultaat is geweldig. We alles goed gecontroleerd maar niets tegengekomen waar we niet tevreden mee zijn. Heel erg bedankt!
F uit Lelystad
Lees verder
Geweldig! Want een fijne service en super strakke muren en plafonds in ons nieuwe huis.
Jan uit Beekbergen
Lees verder
Wat wij erg fijn vonden was de fijne communicatie tijdens het gehele traject. Komen hun afspraken na en zijn prettig in de omgang.
Vorige
Volgende

Waarom latex laten spuiten ?

Er wordt vaak voor latex spuiten gekozen omdat het vele malen sneller gaat dat het normaal rollen van wanden en plafonds. Ook breng je met latexspuiten meer laagdikte aan waardoor het een betere dekking heeft. Plus latexspuiten is baanloos en veel egaler dan rollen.

Voordelen van latex spuiten:

In 4 stappen naar strakke wanden en plafonds!

1

Prijsindicatie en offerte

2

Afspraak inplannen

3

Start werkzaamheden

4

Strakke wanden en plafonds

Benieuwd naar de kosten ?

Vraag snel en helemaal gratis een prijsindicatie aan

Wat is renovlies?

Renovlies, ook wel renovliesbehang genoemd, is een duurzaam en veelzijdig materiaal dat steeds populairder wordt. Dit type behang is gemaakt van vlieseline, een sterk en flexibel materiaal dat perfect is voor het bedekken van muren met scheuren of oneffenheden.

Voordelen van renovlies

  • Duurzaamheid: Renovlies is duurzaam materiaal en bestand tegen scheuren, dit betekent dat muren langer mooi blijven en niet snel toe zijn aan vernieuwing.
  • Strakke afwerking: Het geeft muren een strakke en naadloze afwerking. Het is vergelijkbaar met gestucte muren. Renovlies is daarom erg populair in moderne woningen.
  • Verberg imperfecties: Het behang kan kleine scheuren en andere oneffenheden verbergen, waardoor de muren er als nieuw uitzien.
  • Schilderklaar: Het materiaal is eenvoudig te schilderen, zodat de muur in elke gewenste kleur geschilderd kan worden.

Wat is glasvlies?

Glasvlies, ofwel glasvezelbehang, is een ander materiaal dat wordt gebruikt voor muurversterking en decoratie. Het bestaat uit fijne glasvezels die met lijm zijn verwerkt tot een rolbaar materiaal dat op muren kan worden aangebracht.

Voordelen van glasvlies
  • Stevigheid: Glasvlies is extreem sterk en bestand tegen beschadigingen, waardoor het ideaal is voor drukbezochte ruimtes.
  • Brandwerend: Het behang heeft brandwerende eigenschappen, wat de veiligheid verbetert.
  • Overschilderbaar: Net als renovlies is glasvlies eenvoudig overschilderbaar, waardoor je de muren in iedere gewenste kleur kunt overschilderen.
  • Lange levensduur: Glasvlies gaat lang mee zonder zijn kwaliteit te verliezen, wat resulteert in een langdurige investering. Hierdoor is glasvlies ook een duurzame keuze!
Verschil renovlies en glasvlies

Kenmerk

Renovlies

Gasvlies

Muurafwerking

Strak en naadloos

Sterk en duurzaam

Verbergt imperfecties

Ja

Nee

Overschilderbaar

Ja

Ja

Brandwerend

Nee

Ja

Prijs

Gemiddeld

Iets duurder

Waarom kiezen voor Vakspuiters?

Bij Vakspuiters begrijpen we het belang van hoogwaardige renovatieproducten. Ons team van ervaren vakmensen staat klaar om renovlies en glasvlies vakkundig aan te brengen in jouw ruimte. Wat je project ook is, groot of klein, we zorgen voor een resultaat dat je verwachtingen overtreft. Neem vandaag nog contact met ons op voor een offerte en ontdek zelf waarom steeds meer mensen voor renovlies en glasvlies kiezen.

Wil je graag jouw wanden voorzien van renovlies of glasvlies? We geven je een indicatie van de kosten en per wanneer we bij je langs kunnen komen. Zo weet je gelijk waar je aan toe bent. Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan