Plafond laten stucen .

Kan jouw plafond een opfrisbeurt gebruiken en is een nieuwe verflaag niet voldoende? Moet het plafond bijvoorbeeld geëgaliseerd worden of zijn er delen die netjes afgewerkt moeten worden? Je kunt je plafond laten stucen door Vakspuiters! Onze ervaren specialisten zorgen voor een strak resultaat, zodat jouw plafond weer door een ringetje te halen is.

Jaar ervaring
0
Tevreden klanten
0 +
Liter verf bespaart
0 +
Anita en Klaas uit Apeldoorn
Lees verder
Via via kwamen we terecht bij Vakspuiters.nl, we hoorden goede verhalen. Het eindresultaat is geweldig. We alles goed gecontroleerd maar niets tegengekomen waar we niet tevreden mee zijn. Heel erg bedankt!
F uit Lelystad
Lees verder
Geweldig! Want een fijne service en super strakke muren en plafonds in ons nieuwe huis.
Jan uit Beekbergen
Lees verder
Wat wij erg fijn vonden was de fijne communicatie tijdens het gehele traject. Komen hun afspraken na en zijn prettig in de omgang.
Previous
Volgende

Strak stucwerk op muren en plafond ?

Er wordt vaak voor latex spuiten gekozen omdat het vele malen sneller gaat dat het normaal rollen van wanden en plafonds. Ook breng je met latexspuiten meer laagdikte aan waardoor het een betere dekking heeft. Plus latexspuiten is baanloos en veel egaler dan rollen.

Voordelen stucen:

Stucadoor

In 4 stappen naar strakke wanden en plafond!

1

Prijsindictie en offerte

2

Afspraak inplannen

3

Start werkzaamheden

4

Strakke wanden en plafond

Benieuwd naar de kosten ?

Vraag snel en helemaal gratis een prijsindicatie aan

Plafond zelf stucen?

Een plafond stucen is een vreselijke klus als je hier onervaren in bent en niet de juiste materialen in huis hebt. We raden je echt af om hier zelf mee aan de slag te gaan, ook als je een beetje handig bent. Stucwerk is al een vak apart, laat staan als je het boven je hoofd moet gaan doen. Het gaat een stuk sneller en mooier als je je plafond laat stucen door een specialist. Je kunt ook beter een ervaren en deskundige partij inschakelen voor deze klus, zodat je ervan verzekerd bent dat de klus in één keer geklaard kan worden. Bij Vakspuiters ben je hiervan verzekerd.

Plafond laten stucen kosten

Wat betreft de prijs voor het laten stucen van je plafond hoef je niet heel bang te zijn. Het is een klus waarbij je grotendeels betaald voor de werkuren en het specialisme. Stucadoors van Vakspuiters werken snel en secuur, waardoor je ervan verzekerd bent dat hier ook een goede prijs tegenover staat. Uiteraard zijn er enkele factoren nog bepalen voor de prijs, zoals de staat van het plafond, de hoeveelheid vierkante meters en de laagdikte die nodig is om een egaal resultaat te behalen. Vraag direct een offerte aan om een goed beeld te krijgen van het kostenplaatje.

Plafond stucen of verfspuiten?

Weet je niet zeker of je plafond een nieuwe stuclaag nodig heeft of gewoon een schilderbeurt kan gebruiken? We geven je graag advies, want wij kunnen beide voor je realiseren. Mocht je kiezen voor stucwerk om het oppervlak te egaliseren, dan kan het alsnog nodig zijn om hierna het plafond nog te verfspuiten. We kunnen dit ontzettend snel spuiten met latex of verf, zodat het ook de gewenste kleur krijgt. Met deze vragen kun je altijd bij ons terecht via email of telefoon.