Schildersbedrijf Harderwijk ?

Kunnen de wanden of plafonds in jouw woning wel een opfrisser gebruiken? Laat het vakkundig spuiten door een schildersbedrijf in Harderwijk en omstreken. Vakspuiters in Apeldoorn levert strak schilderwerk én stucwerk op in Harderwijk en omstreken!

Jaar ervaring
0
Tevreden klanten
0 +
Liter verf bespaart
0 +
Anita en Klaas uit Apeldoorn
Lees verder
Via via kwamen we terecht bij Vakspuiters.nl, we hoorden goede verhalen. Het eindresultaat is geweldig. We alles goed gecontroleerd maar niets tegengekomen waar we niet tevreden mee zijn. Heel erg bedankt!
F uit Lelystad
Lees verder
Geweldig! Want een fijne service en super strakke muren en plafonds in ons nieuwe huis.
Jan uit Beekbergen
Lees verder
Wat wij erg fijn vonden was de fijne communicatie tijdens het gehele traject. Komen hun afspraken na en zijn prettig in de omgang.
Vorige
Volgende

Waarom latex laten spuiten ?

Er wordt vaak voor latex spuiten gekozen omdat het vele malen sneller gaat dat het normaal rollen van wanden en plafonds. Ook breng je met latexspuiten meer laagdikte aan waardoor het een betere dekking heeft. Plus latexspuiten is baanloos en veel egaler dan rollen.

Voordelen van latex spuiten:

In 4 stappen naar strakke wanden en plafonds!

1

Prijsindicatie en offerte

2

Afspraak inplannen

3

Start werkzaamheden

4

Strakke wanden en plafonds

Benieuwd naar de kosten ?

Vraag snel en helemaal gratis een prijsindicatie aan

Binnen schilderwerk

Heb je een schilderklus die je uit wil besteden aan een vakkundige schilder in Harderwijk of omstreken? Je kunt bij ons terecht voor vrijwel iedere schilderklus als het gaat om binnen schilderwerk. Is het oude schilderwerk toe aan een nieuwe laag verf? Zie je loslatende verf, scheurtjes of verkleuring ontstaan? Dat zijn signalen dat het schilderwerk een opfrisbeurtje nodig heeft. Of heb je een nieuw huis gekocht en wil je alles laten schilderen? Vakspuiters staat voor je klaar! Goed binnen schilderwerk ziet er niet alleen fraai uit, het heeft ook andere belangrijke functies:

  • Het biedt bescherming tegen vocht. Binnen schilderwerk zorgt ervoor dat vocht niet intrekt in de ondergronden.
  • Het biedt bescherming tegen slijtage. Vooral op veel belaste ondergronden. Denk bijvoorbeeld aan een trap, als deze goed geschilderd is voorkom je dat het materiaal snel slijt.
  • Waar vocht is, kunnen schimmels ontstaan. Met name in vochtgevoelige ruimtes zoals: de badkamer en de kelder. 

Als je het schilderwerk goed onderhoud heb je veel langer plezier van je woning of bedrijfspand.

Hoe gaan wij te werk?

Vakspuiters maakt gebruik van een spuitapparaat welke de verf over het oppervlak verneveld. Dit is een duurzame, snelle en effectieve manier van schilderen. Onze schilder start voor het spuitwerk met alle voorbereidingen. Dit omvat het afplakken van de omliggende oppervlakten en objecten. Je wil tenslotte niet dat de verf ook op de vloer, deuren of op de meubels terecht komt. Na de voorbereiding kan de schilder aan de slag gaan. Hij start eerst met het spuiten van de plafonds, van buiten naar binnen. Waarom? Simpelweg omdat we dan het mooiste eindresultaat kunnen leveren. Na de plafonds kunnen de wanden worden gespoten. We kiezen ervoor om alle oppervlakten twee keer te spuiten voor een optimale dekking. Is de klus afgerond? Dan wordt alles weer netjes schoongemaakt en opgeruimd.

Vraag een offerte aan bij Vakspuiters!

Benieuwd wat jouw schilderklus gaat kosten bij een schildersbedrijf in Harderwijk of omstreken? We geven je een indicatie van de kosten en per wanneer we bij je langs kunnen komen. Zo weet je gelijk waar je aan toe bent. Neem contact met ons op of vraag een offerte aan!  

Vakspuiters in Apeldoorn is naast Apeldoorn en Harderwijk ook actief in andere plaatsen in Gelderland.