Plafond laten witten ?

Wil jij jouw plafond laten witten door een professioneel schildersbedrijf in Apeldoorn? Vakspuiters kan jou vrijwel direct van dienst zijn en zorgt voor een naadloos resultaat.

Jaar ervaring
0
Tevreden klanten
0 +
Liter verf bespaart
0 +
Anita en Klaas uit Apeldoorn
Lees verder
Via via kwamen we terecht bij Vakspuiters.nl, we hoorden goede verhalen. Het eindresultaat is geweldig. We alles goed gecontroleerd maar niets tegengekomen waar we niet tevreden mee zijn. Heel erg bedankt!
F uit Lelystad
Lees verder
Geweldig! Want een fijne service en super strakke muren en plafonds in ons nieuwe huis.
Jan uit Beekbergen
Lees verder
Wat wij erg fijn vonden was de fijne communicatie tijdens het gehele traject. Komen hun afspraken na en zijn prettig in de omgang.
Previous
Volgende

Waarom latex laten spuiten ?

Er wordt vaak voor latex spuiten gekozen omdat het vele malen sneller gaat dat het normaal rollen van wanden en plafonds. Ook breng je met latexspuiten meer laagdikte aan waardoor het een betere dekking heeft. Plus latexspuiten is baanloos en veel egaler dan rollen.

Voordelen van latex spuiten:

In 4 stappen naar strakke wanden en plafonds!

1

Prijsindicatie en offerte

2

Afspraak inplannen

3

Start werkzaamheden

4

Strakke wanden en plafonds

Benieuwd naar de kosten ?

Vraag snel en helemaal gratis een prijsindicatie aan

Een naadloos resultaat

Het schilderen van het plafond is voor veel mensen een vervelende klus, omdat je boven je hoofd staat te werken. Je moet in een aardig tempo doorwerken om het gehele plafond te doen voordat de verf droogt om strepen van de verfroller te voorkomen. Hierdoor krijg je zelf bijna nooit een strak resultaat en blijf je wolken zien op het plafond. Dat is natuurlijk niet gewenst. Je kunt je plafond laten witten door middel van verfspuiten bij Vakspuiters voor een naadloos resultaat en een scherpe prijs.

Plafond laten witten kosten

De schilders van Vakspuiters zijn gespecialiseerd in het verfspuiten van plafonds. We kunnen dit op meerdere manieren doen, maar onze voorkeur ligt toch echt bij het latex spuiten van plafonds. Dit is niet alleen de snelste manier om een plafond te verfspuiten of sauzen, maar ook de meest naadloze. Doordat je in een vloeiende beweging de verf aanbrengt heb je niet te maken met achterblijvende strepen van een verfroller. Zo krijg je een egaal eindresultaat, wat zeker op het plafond zeer gewenst is. Het fijne is dat het latexspuiten van plafonds hierdoor ook minder arbeidsintensief is, een stuk sneller gaat en goedkoper gedaan kan worden. Dat scheelt ons tijd en jou in de portemonnee!

Als je zowel je wanden als plafond wilt laten spuiten, raden we je aan om bij het plafond te beginnen. Deze klus rond je af voordat je met de muren van start gaat om het mooiste resultaat te krijgen. Vind je het lastig om te bepalen wat er precies in huis gedaan moet worden? We geven je graag advies op elk vlak, van kleurkeuze tot aan verftechniek. Zo weet jij precies wat wij gaan doen en krijg je het mooiste eindresultaat.

Spuiten van plafonds – vraag een offerte aan

Heb je specifieke vragen over het laten witten van jouw plafond of wil je graag een specifieke kleur toepassen? Vraag direct een vrijblijvende offerte bij ons aan en we geven jou een indicatie van de kosten. Zo weet je direct waar je aan toe bent en kunnen we een afspraak inplannen.