Muren laten stucen .

Je wilt je muren laten stucen, dat is een strak plan! Niet alleen kun je een woning een flinke make-over geven door deze enkel te laten stucen, maar ook is het goed voor de fundering van het huis. Je geeft de wanden namelijk een extra laagje bescherming en stevigheid, terwijl het er ook nog eens goed uitziet.

Jaar ervaring
0
Tevreden klanten
0 +
Liter verf bespaart
0 +
Anita en Klaas uit Apeldoorn
Lees verder
Via via kwamen we terecht bij Vakspuiters.nl, we hoorden goede verhalen. Het eindresultaat is geweldig. We alles goed gecontroleerd maar niets tegengekomen waar we niet tevreden mee zijn. Heel erg bedankt!
F uit Lelystad
Lees verder
Geweldig! Want een fijne service en super strakke muren en plafonds in ons nieuwe huis.
Jan uit Beekbergen
Lees verder
Wat wij erg fijn vonden was de fijne communicatie tijdens het gehele traject. Komen hun afspraken na en zijn prettig in de omgang.
Vorige
Volgende

Strak stucwerk op muren en plafond ?

Er wordt vaak voor latex spuiten gekozen omdat het vele malen sneller gaat dat het normaal rollen van wanden en plafonds. Ook breng je met latexspuiten meer laagdikte aan waardoor het een betere dekking heeft. Plus latexspuiten is baanloos en veel egaler dan rollen.

Voordelen stucen:

Stucadoor

In 4 stappen naar strakke wanden en plafond!

1

Prijsindictie en offerte

2

Afspraak inplannen

3

Start werkzaamheden

4

Strakke wanden en plafond

Benieuwd naar de kosten ?

Vraag snel en helemaal gratis een prijsindicatie aan

Voordelen van muren laten stucen

Het laten stucen van muren is een pittige klus, welke je het beste uit handen kunt geven aan specialisten. Je hebt namelijk aardig wat materiaal nodig voordat je van start kunt en daarnaast is het ook nog vrij ingewikkeld als je onervaren bent. Vakspuiters neemt graag al je zorgen en moeite weg, want we nemen de klus direct van je over. Dit scheelt je een hoop tijd, geld en moeite, want onze stucadoors werken lekker snel en secuur.

Waarom Vakspuiters?

Er zijn meerdere voordelen verbonden aan het inhuren van Vakspuiters als je muren wilt laten stucen. Wij hebben namelijk allerlei specialisten onder één dak, waardoor jij jouw verbouwing slechts met één partij hoeft kort te sluiten. Wil je de muren volledig aanpakken en deze gelijk laten stucen en verven? Dat kunnen we uiteraard voor je regelen. We stucen de wanden sausklaar, waarbij we oneffenheden wegwerken en direct de gewenste kleur toevoegen. Zo is de klus snel geklaard en hoef je niet te schakelen tussen meerdere partijen. Wij passen de planning natuurlijk zo aan dat we de klus in zijn volledigheid zo snel mogelijk kunnen klaren bij jou thuis. Zo zit je niet wekenlang tegen muren aan te kijken die nog niet ‘af’ zijn.

Muren laten stucen prijs

Het laten stucen van je muren is arbeidsintensief werk. Natuurlijk wil je een glad en egaal resultaat, ongeacht waar je het in huis laat uitvoeren. Wij werken enkel met kwaliteitsstuk en de beste stukadoors uit de omgeving van Apeldoorn, dus je bent verzekerd van een mooi eindresultaat. Mocht je nu toch een indicatie willen van een totaalprijs, vraag dan gelijk een offerte aan. Met de juiste informatie kunnen we een goede inschatting maken van de totale uren werk en de kosten die hieraan verbonden zijn.