Schildersbedrijf Ede ?

Op zoek naar een schildersbedrijf in Ede of omstreken? Wij, bij Vakspuiters weten van aanpakken en kunnen jouw schilderklus snel en vakkundig uitvoeren!

Jaar ervaring
0
Tevreden klanten
0 +
Liter verf bespaart
0 +
Anita en Klaas uit Apeldoorn
Lees verder
Via via kwamen we terecht bij Vakspuiters.nl, we hoorden goede verhalen. Het eindresultaat is geweldig. We alles goed gecontroleerd maar niets tegengekomen waar we niet tevreden mee zijn. Heel erg bedankt!
F uit Lelystad
Lees verder
Geweldig! Want een fijne service en super strakke muren en plafonds in ons nieuwe huis.
Jan uit Beekbergen
Lees verder
Wat wij erg fijn vonden was de fijne communicatie tijdens het gehele traject. Komen hun afspraken na en zijn prettig in de omgang.
Vorige
Volgende

Waarom latex laten spuiten ?

Er wordt vaak voor latex spuiten gekozen omdat het vele malen sneller gaat dat het normaal rollen van wanden en plafonds. Ook breng je met latexspuiten meer laagdikte aan waardoor het een betere dekking heeft. Plus latexspuiten is baanloos en veel egaler dan rollen.

Voordelen van latex spuiten:

In 4 stappen naar strakke wanden en plafonds!

1

Prijsindicatie en offerte

2

Afspraak inplannen

3

Start werkzaamheden

4

Strakke wanden en plafonds

Benieuwd naar de kosten ?

Vraag snel en helemaal gratis een prijsindicatie aan

Schildersbedrijf inhuren

Of je nu gaat voor een compleet nieuwe look of een frisse opknapbeurt, wij regelen het graag voor je! Strak en goed uitgevoerd binnen schilderwerk heeft heel veel impact op de uitstraling van een ruimte. Afhankelijk van de kleur geeft het een ruimte rust, warmte en sfeer. Maar daarnaast heeft goed binnen schilderwerk ook zijn uitwerking op het buitenschilderwerk. Als het schilderwerk binnen in de woning of het bedrijfspand goed is uitgevoerd heeft vocht geen kans om van binnen naar buiten te trekken. Zo voorkom je dat zowel het buitenschilderwerk als het binnen schilderwerk wordt aangetast waardoor het langer meegaat.

Vakspuiters in Apeldoorn heef veel ervaring en kennis in huis om jouw schilderklus op de juiste manier uit te voeren. We maken tijdens het uitvoeren van het spuitwerk uitsluitend gebruik van goede kwaliteit verf, daardoor is het spuiten van wanden en plafonds een duurzame investering. Het spuitwerk gaat lang mee en is daardoor ook nog lekker duurzaam in onderhoud!

Muren en plafond laten spuiten 

Wil je zowel de muren als het plafond laten spuiten door Vakspuiters? Goede keuze! De schilder start voor het spuitwerk met de juiste voorbereidingen. Allereerst met het afplakken van alle omliggende oppervlakten en objecten. Als de voorbereiding goed is uitgevoerd start de schilder met het spuiten van de plafonds. Zodra deze klus is afgerond gaat de schilder van start met de muren. Dit doen wij op deze manier om zo het mooiste eindresultaat te kunnen bereiken. Vind je het lastig om te bepalen wat er precies gedaan moet worden in jouw woning of bedrijfspand? Geen probleem! Wij geven je graag advies, van de beste kleurkeuze tot aan de verftechniek die wordt gebruikt. Neem gerust contact met ons op voor al je schilderwerken in Ede of omstreken.

Voordelen van spuitwerk

Spuitwerk van muren en plafonds kent vele voordelen. Wij zetten de voordelen van spuitwerk hieronder voor je op een rijtje:

  • Het kost minder tijd dan muren en plafonds sauzen op de traditionele manier;
  • In de meeste gevallen is spuitwerk 30 tot 40% goedkoper dan sauzen;
  • Het geeft een mooi glad en strak eindresultaat zonder strepen of pluisjes;
  • Spuitwerk is minder arbeidsintensief dan sauzen met een roller en kwast;
  • De muren en plafonds blijven mooi glad na het spuitwerk;
  • Indien muren of plafonds een structuur hebben, zal deze ook gewoon goed

zichtbaar blijven na het spuitwerk. 

Vraag een offerte aan voor jouw schilderklus!

Wil jij jouw schilderklus laten uitvoeren door een schildersbedrijf in Ede of omstreken? En ben je benieuwd naar de specifieke kosten van jouw schilderklus? Geef dan al je wensen door en vraag bij ons een offerte aan. We geven je graag een goede prijsindicatie. Heb je nog andere vragen? Laat het ons weten. We informeren je over onze spuittechnieken, verfkleuren, materialen en meer. Wie weet tot snel!

Vakspuiters is naast Apeldoorn en Ede ook actief in andere plaatsen in Gelderland.