Stukadoor Barneveld ?

Wanden of plafonds laten stucen door vakmensen? Voor een vakkundige stukadoor in Barneveld en omstreken zit je bij Vakspuiters goed! Onze vakkundige specialisten zorgen voor een strak eindresultaat!

Jaar ervaring
0
Tevreden klanten
0 +
Liter verf bespaart
0 +
Anita en Klaas uit Apeldoorn
Lees verder
Via via kwamen we terecht bij Vakspuiters.nl, we hoorden goede verhalen. Het eindresultaat is geweldig. We alles goed gecontroleerd maar niets tegengekomen waar we niet tevreden mee zijn. Heel erg bedankt!
F uit Lelystad
Lees verder
Geweldig! Want een fijne service en super strakke muren en plafonds in ons nieuwe huis.
Jan uit Beekbergen
Lees verder
Wat wij erg fijn vonden was de fijne communicatie tijdens het gehele traject. Komen hun afspraken na en zijn prettig in de omgang.
Previous
Volgende

Waarom latex laten spuiten ?

Er wordt vaak voor latex spuiten gekozen omdat het vele malen sneller gaat dat het normaal rollen van wanden en plafonds. Ook breng je met latexspuiten meer laagdikte aan waardoor het een betere dekking heeft. Plus latexspuiten is baanloos en veel egaler dan rollen.

Voordelen van latex spuiten:

In 4 stappen naar strakke wanden en plafonds!

1

Prijsindicatie en offerte

2

Afspraak inplannen

3

Start werkzaamheden

4

Strakke wanden en plafonds

Benieuwd naar de kosten ?

Vraag snel en helemaal gratis een prijsindicatie aan

Wat is stucwerk?

Stucwerk is een vorm van plafond- en wandafwerking, het kan op verschillende ondergronden worden toegepast en in vrijwel iedere ruimte. Ook in keukens en badkamers is stucwerk populair. Voor deze ruimtes wordt er een speciale coating aangebracht omdat deze wanden en plafonds te maken krijgen met vocht, warmte en vuil. Het voordeel van gestucte wanden en plafonds is dat er weinig stof aan blijft hangen en je het gemakkelijk schoon kunt maken. Dit in tegenstelling tot wanden en plafonds met structuur. 

Het voordeel van stucwerk is dat je wanden en plafonds die oneffenheden bevatten kunt egaliseren. Daarnaast is het stucen van wanden erg populair omdat het een luxe en strakke uitstraling heeft. Je ziet het terug in veel nieuwe woningen en bedrijfspanden. Doordat je kunt kiezen uit diverse kleuren stucwerk kun je het geheel laten aansluiten op de rest van de stijl in de ruimte.

Wil jij de wanden of plafonds laten stucen in jouw woning of bedrijfspand? En ben je op zoek naar een goede stukadoor in Barneveld en omstreken? Wij, bij Vakspuiters in Apeldoorn, weten van aanpakken!

Stukadoor inschakelen: alle voordelen op een rijtje

·      Ervaring! Stucwerk is vakwerk en niet voor iedereen weggelegd. Je moet ervaring en kennis in huis hebben om dit vak goed uit te kunnen voeren. Schakel je een stukadoor in? Dan ben je verzekerd van kwaliteit.

·      Een vakkundige stukadoor beschikt over professioneel gereedschap. Als je het stucwerk laat uitbesteden hoef je deze materialen zelf niet aan te schaffen.

·      Door een stukadoor in te schakelen voor jouw klus bespaar je zelf veel tijd. Niet alleen omdat het veel werk is, maar ook omdat onze vakmensen snel en efficiënt te werk gaan.

·      Stucen is arbeidsintensief werk, onze stukadoors doen dit werk dagelijks en zijn dit werk gewend. Als je het laat uitbesteden aan een professional op dit gebied hoef je zelf geen zwaar werk te verrichten.

·      Een stukadoor voert niet alleen het stucwerk uit, hij denkt ook met mee over de mogelijkheden voor het project. Hij heeft ook een adviserende rol, altijd handig!

·      Zijn de wanden en plafonds strak gestuct door een stucadoor? Mooie afwerkte ruimtes zorgen voor een waardestijging van je woning of bedrijfspand. Daarnaast krijg je een beter energielabel. Eén en één is twee!

 

Offerte aanvragen voor stucwerk?

Stucwerk is vakwerk! Muren of plafonds laten stucen door een stukadoor in Barneveld en omstreken? En benieuwd naar de kosten van stucwerk? De prijs is afhankelijk van de toe te passen techniek, het aantal vierkante meters, de moeilijkheidsgraad van het project en de materialen die de stukadoor nodig heeft. Wij maken graag een goede prijsindicatie voor je. Geef je wensen aan ons door, dan maken wij een offerte op maat voor je.

 

Vakspuiters in Apeldoorn is naast Apeldoorn en Barneveld ook actief in andere plaatsen in Gelderland.