Stukadoor Nijmegen .

Sta je op het punt om jouw woning in de buurt van Nijmegen te verbouwen? Dan heb jij zeker een stukadoor nodig! Schakel Vakspuiters, een stukadoorsbedrijf uit Nijmegen, in voor allerlei soorten klussen.

Jaar ervaring
0
Tevreden klanten
0 +
Liter verf bespaart
0 +
Anita en Klaas uit Apeldoorn
Lees verder
Via via kwamen we terecht bij Vakspuiters.nl, we hoorden goede verhalen. Het eindresultaat is geweldig. We alles goed gecontroleerd maar niets tegengekomen waar we niet tevreden mee zijn. Heel erg bedankt!
F uit Lelystad
Lees verder
Geweldig! Want een fijne service en super strakke muren en plafonds in ons nieuwe huis.
Jan uit Beekbergen
Lees verder
Wat wij erg fijn vonden was de fijne communicatie tijdens het gehele traject. Komen hun afspraken na en zijn prettig in de omgang.
Previous
Volgende

Strak stucwerk op muren en plafond ?

Er wordt vaak voor latex spuiten gekozen omdat het vele malen sneller gaat dat het normaal rollen van wanden en plafonds. Ook breng je met latexspuiten meer laagdikte aan waardoor het een betere dekking heeft. Plus latexspuiten is baanloos en veel egaler dan rollen.

Voordelen stucen:

Stucadoor

In 4 stappen naar strakke wanden en plafond!

1

Prijsindictie en offerte

2

Afspraak inplannen

3

Start werkzaamheden

4

Strakke wanden en plafond

Benieuwd naar de kosten ?

Vraag snel en helemaal gratis een prijsindicatie aan

Heb je bijvoorbeeld net een huis gekocht die wel wat modernisering kan gebruiken? Of woon jij al jaren in jouw woning en wil je graag stucwerk aanbrengen? Schakel Vakspuiters in, een stukadoorsbedrijf in Nijmegen en omstreken!

Stukadoorsbedrijf Nijmegen

Voor allerlei soorten klussen kun je een stukadoor inschakelen. De meeste mensen denken dat stukadoors enkel wanden en plafonds kunnen stucen, maar de lijst is veel langer dan dat. We kunnen namelijk ook speciale afwerkingen verzorgen, waaronder het creëren van een betonlook of het aanleggen van lijstwerk. Heb je flinke beschadigen in je wand, plafond of muur? Ook dan kunnen we voor je aan de slag om dit te repareren.

Binnen stucwerk

Wanneer jouw woning of kantoorpand wel een opfrisser kan gebruiken, is de eerste stap het beoordelen van de ruimte. De wanden, het plafond en de vloer worden als eerste gezien in een ruimte en maken direct een bepaalde indruk. Als deze er strak en verzorgd uitzien, is dit direct een verrijking voor de rest van de omgeving. 

Vakspuiters Nijmegen

Vakspuiters is werkzaam in de omgeving van Nijmegen en omstreken, dus schroom niet om contact met ons te nemen. We komen graag op locatie langs om de status van jouw woning te bekijken en hier vakkundig advies over te geven. Weet je al precies wat er moet gebeuren? Je kunt ook gelijk een offerteaanvraag indienen, dan komen we zo snel mogelijk bij je terug met een prijsindicatie.

Vakspuiters is naast Apeldoorn en Nijmegen ook actief in andere plaatsen in Gelderland.