Stukadoor Arnhem .

Op zoek naar een stukadoor Arnhem en omgeving? Vakspuiters staat altijd voor je klaar om reparaties uit te voeren, jouw wanden en plafonds te stuken en allerlei oppervlakten te egaliseren. Onze ervaren stukadoors weten van aanpakken en zorgen voor het strakste resultaat.
Jaar ervaring
0
Tevreden klanten
0 +
Liter verf bespaart
0 +
Anita en Klaas uit Apeldoorn
Lees verder
Via via kwamen we terecht bij Vakspuiters.nl, we hoorden goede verhalen. Het eindresultaat is geweldig. We alles goed gecontroleerd maar niets tegengekomen waar we niet tevreden mee zijn. Heel erg bedankt!
F uit Lelystad
Lees verder
Geweldig! Want een fijne service en super strakke muren en plafonds in ons nieuwe huis.
Jan uit Beekbergen
Lees verder
Wat wij erg fijn vonden was de fijne communicatie tijdens het gehele traject. Komen hun afspraken na en zijn prettig in de omgang.
Vorige
Volgende

Strak stucwerk op muren en plafond ?

Er wordt vaak voor latex spuiten gekozen omdat het vele malen sneller gaat dat het normaal rollen van wanden en plafonds. Ook breng je met latexspuiten meer laagdikte aan waardoor het een betere dekking heeft. Plus latexspuiten is baanloos en veel egaler dan rollen.

Voordelen stucen:

Stucadoor

In 4 stappen naar strakke wanden en plafond!

1

Prijsindictie en offerte

2

Afspraak inplannen

3

Start werkzaamheden

4

Strakke wanden en plafond

Benieuwd naar de kosten ?

Vraag snel en helemaal gratis een prijsindicatie aan

Stukadoorsbedrijf Arnhem

Voor allerlei soorten klussen kun je een stukadoor inschakelen. De meeste mensen denken dat stukadoors enkel wanden en plafonds kunnen stucen, maar de lijst is veel langer dan dat. We kunnen namelijk ook speciale afwerkingen verzorgen, waaronder het creëren van een betonlook of het aanleggen van lijstwerk. Heb je flinke beschadigen in je wand, plafond of muur? Ook dan kunnen we voor je aan de slag om dit te repareren, alsof er niets gebeurd is!

Voordelen van Vakspuiters

  • Groot team van ervaren stukadoors
  • Voor alle soorten stucwerk
  • Veel kennis en expertise onder één dak
  • Korte lijntjes met het bedrijf
  • Eén aanspreekpunt

Vakspuiters combineert ervaring en expertise met nieuwe technieken en waar vakmanschap. Je kunt bij ons terecht voor alles omtrent pleisterwerk, reparatie, bescherming en verfraaiing van wanden, plafonds en vloeren. Weet je niet zeker of jouw wanden gered kunnen worden met een nieuwe verflaag of dat er daadwerkelijk een stukadoor langs moet komen? Wij hebben beide expertises onder één dak, dus we geven je graag advies voor jouw specifieke klus. Zo weet je zeker dat je enkel betaalt voor wat nodig is en dat het eindresultaat precies naar wens is.

Stukadoor Arnhem kosten

De prijs van stukwerk is afhankelijk van allerlei factoren, zoals aantal vierkante meters, de staat van de basis, de dikte van het stukwerk en de manuren die de stukadoor nodig heeft om de klus uit te voeren. Je kunt alvast een offerte aanvragen voor een prijsindicatie via onze website. Zo heb je een duidelijk beeld van de kosten van de stukwerk klus en kunnen we een planning maken om bij jou langs te komen. Neem direct contact met ons op via de website of vraag een offerte aan voor een heldere prijsindicatie.

Vakspuiters is naast Apeldoorn en Arnhem ook actief in andere plaatsen in Gelderland.