Muren laten verven ?

Wil jij jouw muren laten verven door een professioneel schildersbedrijf in Apeldoorn? Vakspuiters kan jou vrijwel direct van dienst zijn en zorgt voor een naadloos resultaat.
Jaar ervaring
0
Tevreden klanten
0 +
Liter verf bespaart
0 +
Anita en Klaas uit Apeldoorn
Lees verder
Via via kwamen we terecht bij Vakspuiters.nl, we hoorden goede verhalen. Het eindresultaat is geweldig. We alles goed gecontroleerd maar niets tegengekomen waar we niet tevreden mee zijn. Heel erg bedankt!
F uit Lelystad
Lees verder
Geweldig! Want een fijne service en super strakke muren en plafonds in ons nieuwe huis.
Jan uit Beekbergen
Lees verder
Wat wij erg fijn vonden was de fijne communicatie tijdens het gehele traject. Komen hun afspraken na en zijn prettig in de omgang.
Vorige
Volgende

Waarom latex laten spuiten ?

Er wordt vaak voor latex spuiten gekozen omdat het vele malen sneller gaat dat het normaal rollen van wanden en plafonds. Ook breng je met latexspuiten meer laagdikte aan waardoor het een betere dekking heeft. Plus latexspuiten is baanloos en veel egaler dan rollen.

Voordelen van latex spuiten:

In 4 stappen naar strakke wanden en plafonds!

1

Prijsindicatie en offerte

2

Afspraak inplannen

3

Start werkzaamheden

4

Strakke wanden en plafonds

Benieuwd naar de kosten ?

Vraag snel en helemaal gratis een prijsindicatie aan

Waarom niet verven maar spuiten?

Bij vakspuiters.nl geven wij de voorkeur voor het latex spuiten van wanden en plafonds boven het traditioneel latex rollen. Dat heeft meerdere redenen; Traditioneel rollen kost veel meer tijd, is arbeidsintensiever, meer kans op baanvorming. Latex spuiten is minder arbeidsintensief, vele male egaler en veel sneller. Kortom, latex spuiten heeft meer voordelen dan nadelen.

Latex spuiten

Er zijn meerdere redenen waarom je ons zou moeten inhuren om jouw wanden en plafonds te voorzien van een verse laag verf. Een van de belangrijkste redenen is omdat wij het snel kunnen spuiten met latex verf. Dit is een goedkope, snelle en vooral nauwkeurige manier om de wanden en het plafond te verven. Vooral in nieuwbouwhuizen wordt deze techniek veel toegepast, omdat er dan heel veel wanden en plafonds geschilderd moeten worden. Doordat je met een spuitsysteem werkt gaat het een stuk sneller dan meter voor meter met een verfroller aan de slag te gaan. Daarnaast krijg je een veel strakker resultaat, omdat je geen strepen of pluisjes van de verfroller krijgt. Zeker voor plafonds is dit perfect, want zo voorkom je dat je snel wolken gaat zien van de verfroller. Kortom, een ideale manier om snel veel werk te verzetten. Met een latex verfspuit kunnen we vrijwel jouw gehele woning in een dag spuiten, mits het huis leeg is natuurlijk.

Muren laten verven kosten

Wil je graag een offerte aanvraag op maat voor het spuiten van je woning, dan kan dat ook bij ons. Hierbij controleren wij de staat van de ondergrond, zo kunnen wij precies zien welke handelingen er uitgevoerd. Zo houden wij rekening met al jouw wensen en krijg je een goede indicatie van het totaalplaatje.

Heb je een specifieke klus, of wilt je jouw bedrijfspand laten spuiten? Ook dan kun je bij ons terecht! Vraag direct een offerte aan en wij komen graag bij je langs!