Stukadoor Ede ?

Wil je de wanden of plafonds laten stucen in je nieuwe óf huidige woning en ben je op zoek naar een stukadoor in Ede? Gevonden! Vakspuiters is hét adres voor al je stucwerk, voor zowel woningen als bedrijfspanden.

Jaar ervaring
0
Tevreden klanten
0 +
Liter verf bespaart
0 +
Anita en Klaas uit Apeldoorn
Lees verder
Via via kwamen we terecht bij Vakspuiters.nl, we hoorden goede verhalen. Het eindresultaat is geweldig. We alles goed gecontroleerd maar niets tegengekomen waar we niet tevreden mee zijn. Heel erg bedankt!
F uit Lelystad
Lees verder
Geweldig! Want een fijne service en super strakke muren en plafonds in ons nieuwe huis.
Jan uit Beekbergen
Lees verder
Wat wij erg fijn vonden was de fijne communicatie tijdens het gehele traject. Komen hun afspraken na en zijn prettig in de omgang.
Vorige
Volgende

Waarom latex laten spuiten ?

Er wordt vaak voor latex spuiten gekozen omdat het vele malen sneller gaat dat het normaal rollen van wanden en plafonds. Ook breng je met latexspuiten meer laagdikte aan waardoor het een betere dekking heeft. Plus latexspuiten is baanloos en veel egaler dan rollen.

Voordelen van latex spuiten:

In 4 stappen naar strakke wanden en plafonds!

1

Prijsindicatie en offerte

2

Afspraak inplannen

3

Start werkzaamheden

4

Strakke wanden en plafonds

Benieuwd naar de kosten ?

Vraag snel en helemaal gratis een prijsindicatie aan

Wat is stucen?

Stucen is het egaal afwerken van wanden en plafonds met een cement- of gipslaag. Als een muur of plafond niet recht is, gaten of oneffenheden bevat kun je deze door middel van stucwerk egaliseren. Een stukadoor brengt dan een gipslaag aan en strijkt het mengsel met zijn gereedschap glad over het oppervlak. Stucwerk wordt ook veel gebruikt in woningen of bedrijfspanden om een strakke en moderne look te creëren. Het zorgt voor een luxe uitstraling! Je kunt iedere ruimte laten stucen, van keuken tot badkamer en van woonkamer tot slaapkamer. De verschillende ruimtes hebben wel een andere behandeling nodig. Bij de wanden in de keuken is het bijvoorbeeld belangrijk dat er een speciale coating wordt aangebracht zodat je het stucwerk makkelijk schoon kunt maken. In de badkamer raden we aan om voor een speciale afwerking te kiezen, een afwerking die goed bestand is tegen veel water. Ook handig; het kan het veel verschillende ondergronden worden toegepast. Van gipsplaten tot metselwerk en beton. Last but not least, je kunt kiezen uit een breed scala aan kleuren voor op de wanden of plafonds. Zo kun je het geheel laten aansluiten op de gewenste stijl in je woning of bedrijfspand.

Glad stucwerk: alle voordelen

Goed glad stucwerk kent vele voordelen. Wij zetten de voordelen voor je op een rijtje:

  • Oneffenheden worden weggewerkt waardoor wanden en plafonds mooi glad zijn, dat zorgt voor een rustige en luxe uitstraling in een ruimte;
  • Duurzame keuze! Stucwerk gaat lang mee en is daardoor duurzaam in onderhoud. Het kan natuurlijk voorkomen dat er beschadigingen op komen. Gelukkig is dat heel eenvoudig te herstellen. Zo voorkom je ook dat de schade zich verder uitbreidt;
  • Alles wat je aan je woning doet is een investering. Het laten aanbrengen van stucwerk behoort ook tot één van deze investeringen. De waarde van je woning stijgt doordat het netjes en strak is afgewerkt. Veel mensen zijn tegenwoordig op zoek naar een instapklare woning.
  • Glad en strak stucwerk is een de perfecte basis voor behang of schilderwerk;
  • Gladde wanden en plafonds trekken weinig stof aan en blijven langer schoon. Daarnaast is het eenvoudig om schoon te maken indien nodig.

Wil jij jouw wanden of plafonds laten stucen? Of allebei? Vakspuiters is een stukadoorsbedrijf in Ede en omstreken met veel ervaring. Wij weten van aanpakken, gaan professioneel te werk en nemen het stucwerk graag voor je uit handen!

Vraag direct een offerte aan!

Muren of plafonds laten stucen door een stukadoorsbedrijf in Ede en omstreken? Slimme keuze! Ben je benieuwd naar de specifieke kosten van het stucwerk? Geef je wensen aan ons door en wij maken een goede prijsindicatie voor je. Vraag direct een offerte aan!

Vakspuiters in Apeldoorn is naast Apeldoorn en Ede ook actief in andere plaatsen in Gelderland.