Stukadoor Doetinchem ?

Ben je op zoek naar een stukadoor in Doetinchem of omstreken? Wij zijn bij Vakspuiters expert in het stucen van wanden en plafonds. We gaan vakkundig te werk en we zorgen voor een strak  eindresultaat!

Jaar ervaring
0
Tevreden klanten
0 +
Liter verf bespaart
0 +
Anita en Klaas uit Apeldoorn
Lees verder
Via via kwamen we terecht bij Vakspuiters.nl, we hoorden goede verhalen. Het eindresultaat is geweldig. We alles goed gecontroleerd maar niets tegengekomen waar we niet tevreden mee zijn. Heel erg bedankt!
F uit Lelystad
Lees verder
Geweldig! Want een fijne service en super strakke muren en plafonds in ons nieuwe huis.
Jan uit Beekbergen
Lees verder
Wat wij erg fijn vonden was de fijne communicatie tijdens het gehele traject. Komen hun afspraken na en zijn prettig in de omgang.
Vorige
Volgende

Waarom latex laten spuiten ?

Er wordt vaak voor latex spuiten gekozen omdat het vele malen sneller gaat dat het normaal rollen van wanden en plafonds. Ook breng je met latexspuiten meer laagdikte aan waardoor het een betere dekking heeft. Plus latexspuiten is baanloos en veel egaler dan rollen.

Voordelen van latex spuiten:

In 4 stappen naar strakke wanden en plafonds!

1

Prijsindicatie en offerte

2

Afspraak inplannen

3

Start werkzaamheden

4

Strakke wanden en plafonds

Benieuwd naar de kosten ?

Vraag snel en helemaal gratis een prijsindicatie aan

Wat is stucen?

Stucen is het egaal afwerken van muren en plafonds. Hierbij kunnen twee doelen een rol spelen, namelijk: stucwerk als eindafwerking en stucwerk als onderlaag. De twee doelen zijn afhankelijk van je uiteindelijke wens. Wil je de wanden of plafonds na het stucen nog schilderen of behangen? Dan wordt het stucwerk aangebracht als onderlaag ter egalisatie. Wil je na het stucen niets meer doen aan de wanden en plafonds? Dan wordt het aangebracht als eindafwerking om een woning of bedrijfspand te egaliseren én te verfraaien.

Het stucwerk kan op verschillende ondergronden worden toegepast en in vrijwel iedere ruimte. Wil je de wanden in de badkamer laten stucen? Dat kan! De keuken? Ook mogelijk! Voor ruimtes die te maken krijgen met vocht en vuil wordt er een speciale coating aangebracht. We raden het sterk af om zelf aan de slag te gaan met stucwerk. Stucwerk is vakwerk en moet goed uitgevoerd worden voor een strak eindresultaat. Zonder kennis en ervaring kun je dat niet bereiken.

Stucwerk en spuitwerk

Ben je op zoek naar een stukadoorsbedrijf in Doetinchem en omstreken die zowel het stucen als het schilderen uit handen kan nemen? Dan zit je bij Vakspuiters in Apeldoorn goed. Ons team bestaat uit vakkundige schilders en stukadoors. Wij hebben alle expertise onder één dak, dat is handig! Zo voorkom je dat je contact hebt met meerdere bedrijven en dat er verschillende bedrijven over de vloer komen. Bovendien werken wij in verschillende regio’s, we komen graag naar je toe!

De voordelen van gestucte wanden en plafonds

  • Het heeft een luxueuze, ruimtelijke en moderne uitstraling;
  • Er blijft weinig stof kleven aan glad gestucte wanden en plafonds;
  • Het zorgt voor een mooie, strakke ondergrond voor schilderwerk of behang;
  • Je kunt het gemakkelijk schoonmaken;
  • Oneffenheden worden geëgaliseerd;
  • Het verhoogt de waarde van een pand.

De kosten van stucwerk

Je wil de wanden en plafonds laten afwerken met stucwerk door een stukadoor in Doetinchem of omstreken. Vraag je je af wat de kosten hiervan zijn? Geef aan ons door wat de staat van de wanden en plafonds is en wat het aantal vierkante meters is. Op basis daarvan kunnen we een offerte op maat voor je maken met een goede prijsindicatie. Zodra de offerte akkoord is komen we bij je langs om de ruimtes te beoordelen en daarna gaan we aan de slag met de klus. Vraag nu een offerte aan! Heb je nog andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Vakspuiters in Apeldoorn is naast Apeldoorn en Doetinchem ook actief in andere plaatsen in Gelderland.