Schildersbedrijf Doetinchem ?

Wil je de wanden of plafonds laten schilderen door een vakkundig schildersbedrijf in Doetinchem of omstreken? Vakspuiters is hét schildersbedrijf voor jouw klus! Of het nu gaat om het schilderen van een woning of bedrijfspand, wij pakken iedere schilderklus met beide handen aan.

Jaar ervaring
0
Tevreden klanten
0 +
Liter verf bespaart
0 +
Anita en Klaas uit Apeldoorn
Lees verder
Via via kwamen we terecht bij Vakspuiters.nl, we hoorden goede verhalen. Het eindresultaat is geweldig. We alles goed gecontroleerd maar niets tegengekomen waar we niet tevreden mee zijn. Heel erg bedankt!
F uit Lelystad
Lees verder
Geweldig! Want een fijne service en super strakke muren en plafonds in ons nieuwe huis.
Jan uit Beekbergen
Lees verder
Wat wij erg fijn vonden was de fijne communicatie tijdens het gehele traject. Komen hun afspraken na en zijn prettig in de omgang.
Vorige
Volgende

Waarom latex laten spuiten ?

Er wordt vaak voor latex spuiten gekozen omdat het vele malen sneller gaat dat het normaal rollen van wanden en plafonds. Ook breng je met latexspuiten meer laagdikte aan waardoor het een betere dekking heeft. Plus latexspuiten is baanloos en veel egaler dan rollen.

Voordelen van latex spuiten:

In 4 stappen naar strakke wanden en plafonds!

1

Prijsindicatie en offerte

2

Afspraak inplannen

3

Start werkzaamheden

4

Strakke wanden en plafonds

Benieuwd naar de kosten ?

Vraag snel en helemaal gratis een prijsindicatie aan

Wanden en plafonds laten spuiten

Kunnen zowel de muren als de plafonds wel een nieuw likje verf gebruiken? Laat de muren en plafonds dan professioneel spuiten door een schilder. Ons team bestaat uit vakkundige en betrouwbare schilders en stukadoors. Voor zowel schilderwerk als stucwerk kun je bij ons terecht. Wij hebben alles onder één dak voor onze klanten!

Vind jij het lastig om keuzes te maken? Kies je voor glad of voor structuur op de muur? Kies je voor groen of kies je voor beige in de badkamer? Het plafond schilderen in een andere kleur dan wit? Of juist niet? Geen zorgen, we bespreken samen je wensen en geven je graag het beste advies.

Wat is het verschil tussen schilderen en spuiten?

Spuiten en schilderen zijn twee verschillende methodes om de muren en plafonds te voorzien van een nieuwe laag verf. Maar wat is nu precies het verschil? Wij leggen het uit!

Het grootste verschil tussen schilderen en spuiten zit ‘m in de aanbrengtechniek. Maar daarnaast zijn er ook nog andere verschillen: bij het verfspuiten wordt de verf aangebracht met een verfspuitsysteem en bij het schilderen gebeurt dit met een roller en kwast. Het voordeel van een spuitapparaat is dat de verf verneveld wordt waardoor er geen aanzet zichtbaar wordt en er geen strepen ontstaan. Ga je schilderen met kwasten en rollers? Dan is de kans aanwezig dat je de aanzet wél ziet en dat er strepen ontstaan. Daarnaast is spuitwerk in tegenstelling tot schilderen een stuk sneller klaar en veel minder arbeidsintensief werk. Bij Vakspuiters schilderen we niet op de traditionele wijze met rollers en kwasten maar maken wij alleen gebruik van spuitwerk. Wij leveren ons werk graag strak en netjes op!

Duurzaam spuitwerk muren

Doordat de verf over het oppervlak verneveld wordt, kun je de hoeveelheid verf wat je nodig hebt goed reguleren. Zo kunnen we voorkomen dat er onnodig verf wordt verspild. Daarnaast werken we uitsluitend met duurzame verf van goede kwaliteit waardoor het spuitwerk veel langer meegaat. Daardoor is het spuitwerk van wanden en plafonds ook duurzamer in onderhoud.

Offerte aanvragen voor iedere gewenste schilderklus!

Op zoek naar de juiste schilder in Doetinchem of omstreken voor jouw klus? En wil je graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wil je weten wat de kosten zijn voor het laten schilderen van jouw woning of bedrijfspand? Geef je wensen aan ons door. Wij maken graag een offerte op maat voor je!

Vakspuiters in Apeldoorn is naast Apeldoorn en Doetinchem ook actief in andere plaatsen in Gelderland.